Aangekondigde events

  • 7 maart 2024, 15.15 uur : Webinar ‘events’.

Doelpubliek: Personeelsdiensten besturen.

OFP Prolocus zal in maart naar de zowat 20.000 aangeslotenen die in 2022 en 2023 bij de besturen uit dienst gingen een brief sturen met de keuzemogelijkheden die ze hebben met betrekking tot het kapitaal(tje), dat ze hebben opgebouwd binnen OFP Prolocus vanaf 1 januari 2022. Omdat we verwachten dat er over die brief wel wat vragen terecht zullen komen bij de besturen, willen we de personeelsmedewerkers van die besturen alvast toelichting geven. Ook de twee andere events (pensionering en overlijden in actieve dienst) komen in het webinar aan bod. Er volgt nog een uitnodiging.

Met succes afgerond, 297 deelnemers (van verschillende personeelsdiensten vanuit heel Vlaanderen) hebben zich verder verdiept in de mogelijke ‘events’ in het kader van aanvullend pensioen voor hun contractueel personeel.

Heb je deze toch gemist? Bekijk de opname en presentatie van deze webinar hier.

  • 21 juni 2024, 14.00 uur : Algemene vergadering OFP Prolocus.

Doelpubliek : Vertegenwoordigers van de besturen in de algemene vergadering.

OFP Prolocus organiseert op 21 juni haar jaarlijkse algemene vergadering en legt daar haar jaarverslag 2023 voor.  Deze zal doorgaan in het Provinciehuis van Oost-Vlaanderen te Gent. 

  • 30 juni 2024 : Besluitvorming ‘overstap’ van de DB naar de DC – toezegging.

Doelpubliek : Besturen van de Groep Provant uitsluitend met een DB – toezegging.

Besturen die momenteel voor hun medewerkers enkel de DB – toezegging aanbieden (de besturen van de groep Provant), kunnen per 1 januari 2025 ‘overstappen’ naar de DC – toezegging. OFP Prolocus verwacht de besluitvorming hierover, zeker in dit verkiezingsjaar, voor 30 juni 2024.

Scroll naar boven